dilluns, 2 d’abril del 2012

La nostra UD ja està en marxa!!!

La nostra UD ja està en marxa!!!
Aquesta està plantejada com a projecte per als infants del primer curs, del primer cicle d’ educació primària.
El principal objectiu és introduir als infants dins un projecte creat entre l’ escola i l’ ajuntament, el qual pretén crear una autonomia als infants respecte al trajecte que aquests fan del camí a l’ escola i a la inversa. Aquest projecte es diu “Camins Escolars”.
Mitjançant la nostra UD pretenem que els infants coneguin als diversos companys, d’ edats diferents, de la seva mateixa escola, en especial del seu mateix barri, i tot un seguit de continguts el quals es treballaran mitjançant aquesta UD com per exemple, les normes vials, el nostre barri, l’ espai que ens envolta, com ens situem respecte l’ espai, els oficis, els transports, etc... i tot   d’ una manera molt dinàmica mitjançant un seguit d’ activitats tant dins com fora de l’ escola.
Esperem que gaudiu del nostre procés i ens feu les vostres aportacions!!!!
GRÀCIESSSSSSSSSSSS!!!

6 comentaris:

  1. Hola nois crec que heu escollit un tema molt bo per realitzar en el primer curs de cicle inicial ja que podríem dir que és la millor forma d'introduir als nens en el medi natural, social i cultural, i a més a més ho feu amb tot alló que es cotidiá per a ells. També crec que és un tema on podeu trobar diferents recursos. Espero que vagi molt bé el treball i que aneu publicant el desenvolupament ja que serà força interessant.

    Javier Álvarez Pinto

    ResponElimina
  2. M'agrada molt!!!!
    Ànims!


    Judith Ávila

    ResponElimina
  3. Em sembla una idea boníssima donat que facilita la desocberta del coneixement de l'entorn familiar i quotidià, que és el que més interessa en aquesta edat. A més és molt original!
    Felicitats!

    ResponElimina
  4. Hola noi i noies!!!
    És una idea molt original i necessària. Els alumnes han de conèixer l'entorn més inmediat que els envolta.
    I si això serveix per que puguin anar solets al cole segur que els pares i mares ho agrairien moltíssim ;)

    ResponElimina
  5. Molt bona idea! Crec que és molt important que els infants es donin compte de la importància de com es va a l'escola. Els nens han d'agafar uns bons hàbits.

    Héctor Torrubiano.

    ResponElimina
  6. Hola a tots/es,

    Són molt interessants els temes que voleu tractar amb els més petits de Primària. Seria perfecte que durant tota l’etapa escolar es continuessin treballant, de manera seqüencial i acumulativa, sobretot l’educació vial i el coneixement del barri i de la seva gent.
    A més, penso que el fet d’apropar als infants al barri és molt positiu, ja que no deixa de ser el seu entorn més proper i també se senten identificats amb aquest. Per tant, ja de per si resulta motivador.
    Per últim, us volia comentar que degut als continguts que tractareu seria molt positiu que inclogueu a les famílies.

    Fins aviat,

    Alba Cortés

    ResponElimina